ajk
|
Wysłany: Czw, 29 Lip 2010, 19:16 Temat postu: Multikino Bezendu a seans o 00:01 |
|
|
Mam karnet Multikino Bezendu. Wybieram się na Step Up 3D minutę po północy w piątek. Ze względu na to - w czwartek filmy wyświetlane są dłużej niż zwykle (np. o 23). Planuję zaliczyć dwa filmy pod rząd - jeden o 21:20 w czwartek i drugi o 00:01. I teraz: jak to się ma do przysługującego mi jednego biletu dziennie (nie będę mogła "kupić" dwóch biletów w czwartkowy wieczór) i jak to się ma do rezerwacji którą należy odebrać 30min przed seansem?
Czy pozostaje mi się umówić z obsługą kina, że odbiorę bilet na Step Up 3D o północy? Czy zostanie to rozwiązane w jakiś inny sposób? |
|
xaime1
|
Wysłany: Pią, 30 Lip 2010, 2:19 Temat postu: |
|
|
Z seansem Step up 3D o 00.01 sprawa wygląda tak :
Kod przysłany przez 36,6 działa tylko w dniu jego otrzymania na film na ten sam dzień, czyli aby wybrać się na ten film, trzeba wysłać sms'a PO północy... niestety nie da się więc zarezerwować biletów, bo należałoby je odebrać pół godziny przed filmem... Pozostaje więc koczować z komórką w ręku o północy przy kasie, lub wybrać się na jeden z kolejnych seansów następnego dnia:)
Jeśli wybierzesz opcje pójścia na film o 00.01, to nie ma problemu: poprzedniego dnia (czwartek) z innym kodem możesz iść na inny film  |
|